Tryghed og sikkerhed

Spm

Hvordan rapporterer jeg misbrug?

Sv
Du kan anmelde et andet medlem for misbrug eller stødende kontakt fra mange forskellige af sidens områder:
  • Beskeder: klik linket "Anmeld Misbrug" link mens du læser deres besked
  • Medlemmets profil: klik "Anmeld Misbrug" knappen
  • Chatbeskeder: vælg "Mere" menuen og derefter klik "Anmeld Misbrug"

Giv os venligst så mange oplysninger og beviser, som du kan, så vi kan gennemgå din anmeldelse grundigt.

Cupid Media, Cupid Media logo og JapanCupid.com er registrerede varemærker tilhørende Ecom Holdings Pty Ltd og anvendes med tilladelse fra Cupid Media Pty Ltd.