Fotoadministration

?

Hvordan tilføjer jeg et billede på min profil?

!
Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at tilføje et billede til din profil. Du kan få adgang til din Billede-side ved at klikke her, eller ved at vælge "Billeder" i Rediger Profil-menuen på din startside.

På din Billede-side kan du tilføje et billede direkte fra din computer eller kopiere billeder fra din Facebook-profil. Hvis disse muligheder ikke passer dig, kan du klikke på linket "Kan du ikke uploade billeder? Prøv disse alternativer »" for at se andre valgmuligheder.