Hvilke medlemskabsmuligheder er tilgængelige?

Sv
Der er tre former for medlemskab på JapanCupid.com: Standard, Guld, og Platin. Standard-medlemskab er gratis og lader dig vise din interesse for andre medlemmer og have kontakt med Guld- og Platin-medlemmer. Guld-medlemmer kan kontakte alle medlemmer af siden, uanset af deres medlemsstatus. Platin-medlemmer har adgang til til alle sidens funktioner, inklusivt avancerede match-funktioner, oversættelse af beskeder, og profil-notater. Se venligst nedenstående tabel:

upgrade

Klik her for at se mere information om, hvordan man opgraderer sit medlemskab.

Cupid Media, Cupid Media logo og JapanCupid.com er registrerede varemærker tilhørende Ecom Holdings Pty Ltd og anvendes med tilladelse fra Cupid Media Pty Ltd.