Hvordan aflyser jeg automatisk betalingsservice?

Sv
Dit medlemskab vil blive automatisk fornyet. Du kan fravælge autofornyelse til enhver tid. Hvis du ikke har fravalgt det, så vil abonnementet blive autofornyet for de viste perioderne.

Du kan afbryde autofornyelse ved at klikke her, eller ved at vælge "Fakturering" fra indstillingsmenuen på din medlemsstartside. Klik "Nej" ved siden af "Autoforny mit medlemskab?", klik derefter "Gem"-knappen. Du vil blive bedt om at bekræfte dit valg: Klik "Slukke for automatisk genbetaling". Din automatiske fornyelse vil nu blive slået fra for den aktuelle medlemskabsperioden. Du kan ændre denne indstillingen tilbage til "Ja" til enhver tid.

For at sikre at dit valg bliver behandlet korrekt af vores system, anbefaler vi at du foretager enhver ændring i dine indstillinger for autofornyelse mindst 48 timer før dit medlemskab er ved at udløbe.

Dersom denne indstillingen ikke er synlig i dine medlemskabsindstillinger, er autofornyelse ikke tilgængeligt for dit nuværende medlemskab. Dit medlemskab vil IKKE blive autofornyet.

Cupid Media, Cupid Media logo og JapanCupid.com er registrerede varemærker tilhørende Ecom Holdings Pty Ltd og anvendes med tilladelse fra Cupid Media Pty Ltd.