Leden help

help-login

Lidmaatschap opties en betalingen

Q

Hoe kan ik automatische herfacturering uitschakelen?

A
Uw lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd. U kunt automatisch vernieuwen echter te allen tijde uitschakelen. Als u dat niet uitgeschakeld heeft, zal de inschrijving automatisch worden verlengd voor de aangegeven periode.

U kunt automatisch verlengen uitschakelen door hier te klikken of door op "betalen" te klikken in het Instellingen menu op uw leden startpagina. Klik op "Nee" naast de optie "Lidmaatschap automatisch verlengen?" en klik dan op de "opslaan" knop. Er zal u nog gevraagd worden uw keuze te bevestigen: klik op "Schakel automatisch factureren uit". De automatisch verlengen optie voor uw abonnement is nu uitgeschakeld. U kunt dit te allen tijde weer inschakelen door op dezelfde manier voor "Ja" te kiezen.

Om er zeker van te zijn dat uw keuze tijdig door ons systeem verwerkt wordt raden we u aan dit soort wijziging aan te brengen minimaal 48 uur voordat de abonnementsperiode afloopt.

Indien deze optie niet beschikbaar is in uw Lidmaatschaps instellingen dan is het automatisch verlengen van uw lidmaatschap niet mogelijk voor uw huidige abonnement. Uw lidmaatschap zal NIET automatisch worden verlengd.

Cupid Media, het Cupid Media Logo en JapanCupid.com zijn geregistreerde handelsmerken van Ecom Holdings Pty Ltd en worden met toestemming van Cupid Media Pty Ltd gebruikt.