Leden help

help-login

Lidmaatschap opties en betalingen

Q

Ik ondervindt technische problemen met mijn betaling

A
Als uw betaling succesvol was en u kunt nog steeds onze website niet gebruiken, kunt u uitloggen en opnieuw inloggen om een nieuwe sessie te starten. Verder: JapanCupid.com vereist bepaalde programma's en internet browser instellingen om goed te kunnen werken. Klik hier voor meeer informatie.

Indien u een foutmelding krijgt of nog immer JapanCupid.com niet goed kunt gebruiken, neem dan aub contact met ons op.

Cupid Media, het Cupid Media Logo en JapanCupid.com zijn geregistreerde handelsmerken van Ecom Holdings Pty Ltd en worden met toestemming van Cupid Media Pty Ltd gebruikt.