Trygghet og sikkerhet

Spm

Hvordan rapporterer jeg misbruk?

Sv
Du kan rapportere et annet medlem fra flere forskjellige områder på nettstedet:
  • Meldinger: klikk "Rapporter misbruk"-koblingen mens du leser deres melding
  • Medlemsprofil: klikk "Rapporter misbruk"-knappen
  • Direktemeldingsverktøyet: Klikk "Mer"-menyen og klikk så "Rapporter misbruk"

Vennligst tilby så mye informasjon og bevis som du kan slik at vi grundig kan undersøke rapporteringen din.

Cupid Media, Cupid Media Logo og JapanCupid.com er registrerte varemerker for Ecom Holdings Pty Ltd og brukes med tillatelse av Cupid Media Pty Ltd