Bildehåndtering

Spm

Hvordan legger jeg til et bilde på profilen min?

Sv
Vi tilbyr mange forskjellige alternativer du kan bruke for å legge til et bilde på profilen din. Du kan få tilgang til din bildbehandlingsside ved å klikke her, eller ved å velge "Bilder" fra "Rediger profil"-menyen på medlemshjemmesiden din.

Fra din bildbehandlingsside kan du legge til et bilde direkte fra din datamaskin, eller kopiere bilder fra Facebook-kontoen din. Om disse alternativene ikke egner seg for deg kan du klikke "Kan ikke laste opp bilder? Prøv disse alternativene »"-koblingen for å se hvilke andre muligheter du har.

Cupid Media, Cupid Media Logo og JapanCupid.com er registrerte varemerker for Ecom Holdings Pty Ltd og brukes med tillatelse av Cupid Media Pty Ltd