Säkerhet och trygghet

F

Hur gör jag för att rapportera missbruk?

S
Du kan rapportera en medlem från många olika platser på webbsidan:
  • Meddelanden: klicka på ”Rapportera missbruk” medan du läser ett meddelande
  • Medlemmens profil: Klicka på ”Rapportera missbruk”-knappen
  • snabbmeddelanden: Klicka på ”Mer” och sedan på ”Rapportera missbruk"

Ange så mycket information som möjligt, samt bevis på missbruket, så att vi kan genomföra en grundlig utredning av din rapport.

Cupid Media, Cupid Medias Logga och JapanCupid.com är registrerade varumärken för Ecom Holdings Pty Ltd och används med tillstånd av Cupid Media Pty Ltd