Bildhantering

F

Hur gör jag för att lägga till en bild på min profil?

S
Vi erbjuder många alternativ för dig att ladda upp en bild till din profil. Du kan nå avdelningen ”Hantera dina bilder” genom att klicka här, eller genom att välja “Bilder” från Redigera profil menyn som finns på ditt kontos hemsida.

Från sidan där du kan hantera dina bilder så kan du lägga till en bild direkt från din dator, eller kopiera bilder från ditt Facebook-konto. Om dessa alternativ inte är önskvärda för dig, så kan du klicka på länken ”Kan du inte ladda upp en bild? Testa dessa alternativ »" för att se ytterligare möjligheter till att ladda upp en bild till din profil.

Cupid Media, Cupid Medias Logga och JapanCupid.com är registrerade varumärken för Ecom Holdings Pty Ltd och används med tillstånd av Cupid Media Pty Ltd