Medlemskapsalternativ och betalning

F

Hur avbryter jag min automatiska betalning?

S
Ditt medlemskap kommer att förnyas automatiskt. Du kan välja bort automatisk förnyelse när som helst. Om du inte har vält det bort, kommer teckningen automatiskt att bli förnyat för angivna perioder.

Du kan avbryta automatisk förnyelse genom att klicka här, eller genom att välja "Fakturering" från inställningar-menyn på din medlemssida på webbplatsen. Klicka "Nej" bredvid "Autoförnya mitt medlemskap?", klicka sedan på "Spara"-knappen. Du kommer att bli bedd om att bekräfta ditt val: Klicka "Stäng av automatisk fakturering". Din automatiska förnyelse vill nu vara avstängd för innevarande medlemskapsperiode. Du kan ändra det här alternativet tillbaka til "Ja" när som helst.

För att säkerställa att ditt val bliver korrekt bearbetat av vårt system, rekommenderar vi att du gör alla ändringar i dina inställningar för automatisk fornyelse minst 48 timmar förrän ditt medlemskap löper ut.

Om det här alternativet inte är synligt i dina medlemskapsinställningar, är inte automatisk förnyelse tillgänglig för ditt nuvarande medlemskap. Ditt medlemskap kommer INTE att bli förnyat.

Cupid Media, Cupid Medias Logga och JapanCupid.com är registrerade varumärken för Ecom Holdings Pty Ltd och används med tillstånd av Cupid Media Pty Ltd